Откакто започна ваксинацията срещу КОВИД-19 и особено масовата ваксинация на населението, беше отчетено рязко увеличение на броя на заразяванията и смъртните случаи (което съвпадна с т.нар. трета вълна на коронавируса), както и на тежките боледувания и появата на различни здравословни проблеми. Това е интересно „съвпадение“. Дори да допуснем, че няма причинно-следствена връзка между едното и другото, е добре, когато има починал от КОВИД-19, да се съобщава дали е бил ваксиниран, а не само да се посочва, че е имал или не е имал „съпътстващи заболявания“. Информацията за това дали човекът е бил ваксиниран е изключително важна – и то не само при случаите с фатален завършек, а и при всички случаи на заразяване и преболедуване. Защото помага да се придобие по-пълна и ясна представа за въздействието на експерименталните „ваксини“ срещу КОВИД-19 (които всъщност представляват генна терапия според критериите на Европейския съюз за класификация на лекарствените продукти). Не може за смъртта или тежкото боледуване на хората да се обвиняват само „съпътстващите заболявания“, без да се взема предвид ефектът от ваксините, особено в случаи, когато липсват съпътстващи заболявания.

Данните показват, че след поставянето на първата доза почти всички ваксинирани се разболяват и дават положителен резултат за КОВИД-19, ако си направят тест. Това „заразяване“ след ваксинацията е много удобно за замазване на положението, тъй като е доста трудно, да не кажем невъзможно, да се установи със сигурност дали разболяването от КОВИД-19 е предизвикано от ваксината или човекът е прихванал вируса междувременно отнякъде другаде. Затова и ваксината „минава метър“, защото повсеместно се тръби, че нямало как тя да предизвика заразяване (макар реалността да показва друго, а и все повече медицински специалисти го признават, официално или не). Факт е обаче, че немалко хора се разболяват, включително тежко и включително с фатален завършек, именно след ваксинация, а допреди това са си били съвсем добре. В такива случаи просто се пише, че човекът се е разболял или е починал от КОВИД-19, без да се отчита ефектът от ваксината.

Но дори да изключим възможността ваксината да причинява заразявания, здравословни проблеми или смърт (макар че няма как да го направим, ако сме мислещи и честни хора, а не наивници или злонамерени манипулатори), пак информацията за това дали един човек, разболял се или умрял от КОВИД-19, е бил ваксиниран е много важна и от друга гледна точка: защото показва, че ваксинацията не гарантира на никого, че няма да се разболее тежко или да умре, както пропагандират сляповярващите в „могъществото“ на „науката“ (или на търговията, представяща се за наука).

Освен това, тъй като става дума за експериментални “ваксини”, ваксинацията се извършва на принципа, че ако някой оцелее след първата доза, ще оцелее и след втората.

Така че нека всеки да направи своя информиран избор, а също така да се запита защо преди ваксинацията трябва да попълни декларация, с която на практика освобождава от отговорност за евентуални вредни последици върху здравето и живота му производителите на ваксината и лицата, които я поставят? Може би е добре по-скоро да има обратната декларация при ваксинация: производителят и този, който поставя ваксината, да подписват документ, в който заявяват, че те носят отговорност за възможни вредни последици от ваксината върху здравето и живота на ваксинирания. Да видим тогава кой ще посмее да прави и да поставя експериментални ваксини, които даже, както се оказва, не са и ваксини!

А да не говорим за дългосрочните последици от „ваксините“ срещу КОВИД-19 върху човешкото здраве, включително автоимунни заболявания, увреждания на мозъка и сърцето, безплодие и т.н. Тепърва ще се проявяват тези последици, макар че ще има доста силна цензура (която всъщност вече е в ход) срещу съобщаването на подобни факти, опетняващи „репутацията“ на т.нар. ваксини, и срещу разкриването на причинно-следствената връзка между съответните здравословни проблеми и тези фармацевтивни препарати, предназначение за извършване на генно модифициране върху хората.

И тепърва ще се водят съдебни дела – по света и в България, срещу производителите на тези „ваксини“ и медицинските лица, които ги поставят. Това няма как да остане без последици. Както и срещу всякакви опити за налагане на задължително ваксиниране и ограничаване на правата на хората, ако не искат да се ваксинират с подобни експериментални “ваксини”.

Ето някои полезни медицинско-правни експертни становища по тези въпроси:

Генна терапия ли са новите “ваксини” срещу КОВИД-19

Задължителното “доброволно” ваксиниране и правото на пътуване

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0